icon-deicon-de

ИЗБОРНА СКУПШТИНА СЕКЦИЈЕ БИХ

Сама скупштина одржана је 05.07.2014. године у 11,00 часова у конгресној сали хотела Холивуд у Сарајеву. Свечаном дијелу сједнице одазвали су се представници Граничне полиције и МУП-а кантона Сарајево, којима су додијељене пригодне захвалнице и дарови. Гостима из сусједних секција додијељене су захвалнице и дана прилика да се обрате скупштини. Скупштина је на дневном реду имала измјене и допуне Статута и избор чланова тијела секције.

Након расправе која је по неким тачкама била и захтјевнија, дошло је до заједничких закључака и избора тијела скупштине. За Управни одбор ИПА секције БиХ изабрани су:

1. Миро Сучић, предсједник,
2. Предраг Симеуновић, главни секретар,
3. Мустафа Ибришимовић, благајник,
4. Александар Грчић, потпредсједник,
5. Ибрахим Липић, потпредсједник,
6. Недо Савић, потпредсједник,
7. Никола Раковић, замјеник главног секретара,
8. Илија Милић, стални записничар.


Овом приликом желимо истакнути да је ИПА Регионални клуб Брчко дистрикт БиХ, изборио три мјеста у тијелима управљања секције БиХ, и то: два мјеста у Управном одбору и једно мјесто у Надзорном одбору. На указаном повјерењу се прије свега желимо захвалити Скупштини ИПА секције БиХ, уз обећање да ћемо га знати цијенити те својим дјеловањем допринијети развоју ИПА секције БиХ и ширењу ИПА идеје.

Skupstina2014-86

Po završetku skupštine, upriličena je i svečana večera te zajedničko druženje.Kao specijalni gost na svečanoj večeri je bio prisutan i poznati bosanskohercegovački glumac i IPA prijatelj Enis Bešlagić.

20140705 213312
pauza