icon-deicon-de

ГОДИШЊА СКУПШТИНА ИПА БИХ

Гостима су уручене захвалнице а представницима из региона ИПА секција плакете пријатељства што је још један знак не раздвојености сусједних секција у раду и пријатељству.  На плакетама је цитат који каже:

“Не ходај поред мене,можда нећу слиједити.

Не ходај иза мене,можда нећу водити.

Ходај покрај мене и само буди мој пријатељ.”

Алберт Камус

Овим цитатом је речена бит ИПА-е и један и главни циљ-пријатељство и размјена искустава на пријатељском и професионалном нивоу.

Након свечаног дијела уприличен је туристички обилазак Брчког и околице за госте. Делегати из девет ИПА Регионалних клубова БиХ који броје око 1100 чланова су наставили са радним дијелом скупштине. На скупштини су прихваћени годишњи извјештај предсједника, финансијски извјештај те су усвојени одређени правилници и стратегија рада у наредном периоду.

Увече у Гранд хотелу Посавина је уприличена свечана вечера са пригодном музиком. Гости и делегати су се у пријатном окружењу опустили уз дегустацију домаће гастрономије, попраћено мелосом карактеристичним за поднебље Босне и Херцеговине.

Захваљујемо се драгим гостима на труду и доласку на Скупштину, а посебно делегатима на конструктивном састанку, прихватајући и похвале и покуде на досадашњи рад Управног одбора.




DSC 2869

DSC 2935

DSC 2864

DSC 2873

DSC 2975

DSC 3006

DSC 2860 copy